Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met onder andere het Trendplein en Trendz Atelier

Fotoreportage Trendz Najaar

De vakantie zit erop, de scholen zijn begonnen, het nieuwe beursseizoen is afgetrapt. Drie dagen lang trokken duizenden bezoekers naar Evenementenhal Gorinchem voor de najaarseditie van Trendz. Van zondag 25 tot en met dinsdag 27 augustus werden er collecties getoond van ruim 300 merken en designers op het gebied van home deco & lifestyle. Bezoekers konden zich bovendien laten inspireren op het Trendplein en jonge ontwerpers ontmoeten in het vernieuwde Trendz Atelier.


Bekijk hier de complete fotoreportage die Wonen360 maakte tijdens Trendz Najaar.

Trendz Atelier
Naast de vele nieuwe collecties konden bezoekers een volledig nieuw Trendz Atelier bezoeken. Talentvolle designers toonden hier hun vazen, kussens, wanddecoratie, lampen, kandelaars, lepels en sieraden. Negen ontwerpers gaven acte de présence: Laura van de Wijdeven (Atelier LVDW), Juyoung Jung (Studio Juyoung Jung), Floris Meijer (Studio Floris Meijer), Madeleine Scholtes (Studio Madeleine Scholtes), Valerie Touw (Saudade Collective), Jasmijn Muskens, Sven Jansse, Marleen van Griethuijsen en Sanne Kaal.



Trendplein
Verder waren drie verschillende trendthema's opgezet en gevisualiseerd door Topinterieurontwerpers in samenwerking met exposanten. De trends voor 2025, die te zien waren op het Trendplein, waren opgedeeld in drie thema's: Dreamy, Joy en Cosy. Dreamy staat voor kernwoorden als 'zee', 'zilver', 'metaal' en 'sprookjesachtig'. Joy gaat over 'funny', 'grappig', 'goud', 'glas' en 'grafisch'. Cosy is te omschrijven als 'retro', 'handwerk', 'ronde vormen' en 'terrakleuren'.

Bekijk hier de fotoreportage van Trendz Najaar 2024.

De volgende editie van Trendz staat begin 2025 gepland. Het event wordt in de Evenementenhal Gorinchem gehouden op zondag 12, maandag 13 en dinsdag 14 januari.

Meer informatie:
Trendz
www.trendzvakbeurzen.nl