Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tentoonstelling van Keramische Tegels en Badkamermeubels

David Van Severen gastspreker op Cersaie

Cersaie 2024 blijft een belangrijk ontmoetingspunt voor professionals uit de branche en de internationale architectuurwereld, dankzij het culturele programma 'Bouwen, Wonen, Denken'. Dit jaar organiseert de Internationale Tentoonstelling van Keramische Tegels en Badkamermeubels op woensdag 25 september om 15.00 uur een conferentie met de Belgische architect David Van Severen.

Foto: Cersaie.

David Van Severen werd in 1978 geboren in Gent. Hij studeerde aan de Universiteit van Gent en aan de ETSA in Madrid, Spanje. In 2002 richtte hij samen met Kersten Geers de Brusselse studio OFFICE op. OFFICE ontving talrijke onderscheidingen en prijzen, waaronder de Belgische Prijs voor Architectuur, de Zilveren Leeuw op de 12e Architectuurbiënnale van Venetië en de Aga Khan Award for Architecture.

Vanaf het begin heeft OFFICE architectuur gezien als een culturele inspanning om de menselijke omgeving te verbeteren. Het ziet duurzaamheid en verantwoordelijke bevoorrading als steeds kritischere factoren in het vormgeven van onze stedelijke en sociale context, waarbij architectonisch ontwerp een centrale rol speelt in deze transformaties. OFFICE werkt als een samenwerkingsstudio, waarin architecten, ontwikkelaars en experts uit verschillende vakgebieden samenwerken om de uitmuntendheid van elk project te garanderen. Het werk van de studio is pragmatisch en innovatief, diep verankerd in diverse architectonische tradities en variërend in schaal en typologie van meubelontwerp tot stedenbouw. Opvallende lopende projecten zijn onder andere de megafabriek Aerospacelab in Charleroi, België, het Zwitserse Radio- en Televisiegebouw in Lausanne, Zwitserland, en het hoofdkantoor van de VRT in Brussel.

Meer informatie:
Cersaie
www.cersaie.it

Publicatiedatum: