Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Villeroy & Boch komt met nieuwe fonteinkranen in drie verschillende collecties

Villeroy & Boch introduceert fonteinkranen in drie collecties: Architectura, Universal en O.novo. Deze koudwaterkranen zijn een aanvulling op het onlangs geïntroduceerde kranenassortiment. De nieuwe kranen zijn te combineren met de Avento, Architectura en O.novo fonteinen in nieuwe kleuren. Vanaf oktober biedt Villeroy & Boch ook een fonteinpack aan; een complete set met alle benodigdheden voor een eenvoudige installatie in de toiletruimte.


Van boven naar beneden. Links: nieuwe Architectura fontein en fonteinkraan. Midden: Universal fonteinkraan en Avento fontein. Rechts: O.novo fontein en fonteinkraan.


Nieuwe fonteinkranen
Het assortiment bestaat uit drie verschillende koudwaterkranen: Architectura, Universal en O.novo. Elke versie heeft een eigen, kenmerkende stijl. De Architectura collectie staat bekend om haar rechte lijnen. Dit zie je terug bij de kraan door de combinatie van een rond design met een rechthoekige uitloop. De moderne Universal kranen hebben een hoge, gebogen uitloop voor een elegant en minimalistisch design. De kraan is voorzien van een draaimechanisme aan het uiteinde van de kraan. De O.novo kraan wordt gekenmerkt door ovale en vloeiende vormen. De subtiele look is perfect afgestemd op het design van de O.novo collectie en past bij elke badkamerstijl. Alle fonteinkranen van Villeroy & Boch zijn verkrijgbaar in de afwerkingen Chrome en Black Matt.

Avento fontein in kleur
De nieuwe kranen zijn mooi te combineren met Villeroy & Boch fonteinen uit diverse collecties, zoals Avento, O.novo en de vernieuwde Architectura serie. Naast glanzend en mat wit heeft Villeroy & Boch de collectie Avento fonteinen dit jaar uitgebreid met de matte kleuren Almond, Morning Green en Pure Black voor een moderne uitstraling. De populaire Avento fontein kenmerkt zich door een strak en minimalistisch design met rechte lijnen en een smalle rand. De fontein is verkrijgbaar met een waskom links of rechts en heeft een afmeting van slechts 36 bij 22 centimeter, perfect voor kleine ruimtes. Dankzij de CeramicPlus toplaag hechten vuil en kalk zich amper aan het oppervlak voor een makkelijke reiniging.

Introductie fonteinpack
Villeroy & Boch introduceert per oktober een handig fonteinpack. Dit pack bevat een Avento fontein van 36 cm in de kleur White Alpine, de nieuwe Universal fonteinkraan in Chrome, een design sifon, een niet-afsluitbaar ventiel en een montageset. Er zijn twee varianten van deze packs beschikbaar: met een kraangat links of rechts.

Meer informatie:
Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.nl

Publicatiedatum: