Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Met als grote publiekstrekker een vertoning in een beddenspeciaalzaak'

Tijdens de 33e editie van de Nacht van het Witte Doek in Deurne werden 35 films gratis vertoond, met als bijzondere publiekstrekker de film 'Sweet Dreams' in beddenspeciaalzaak Van de Mortel. Eigenaren Art van de Mortel en Ellie Berkers deelden drankjes uit aan de bezoekers. Zelf zijn ze te zien in een van de reclamefilmpjes die, net als in een echte bioscoop, voor alle vertoningen in het festival gedraaid worden.


De showroom van Van de Mortel.

De vertoning van deze bekroonde Nederlandse film trok meer dan honderd bezoekers, waardoor de maximale capaciteit van de zaal werd bereikt. "We hadden vijftig stoelen neergezet", zegt Willy Koppens, voorzitter van de stichting die het jaarlijkse evenement organiseert, tegen het Brabants Dagblad. "We rekenden met een uitloop van maximaal 75 bezoekers bij Van de Mortel. Maar we moesten stoelen bij blijven plaatsen. Rij na rij. Op een gegeven moment hebben we zelfs de deur moeten sluiten. We hadden gewoon de uiterste capaciteit bereikt."

Meer informatie:
Van de Mortel
www.vdmortel.nl

Publicatiedatum: