Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Automobiliste rijdt container matrassen binnen

Een opmerkelijk incident vond plaats op de milieustraat De Werf Den Haag waarbij een vrouwelijke bestuurder een onverwachte duik nam met haar auto. Het moment deed zich voor toen de vrouw, na bovenaan een helling te zijn gestopt, er niet in slaagde haar auto op de handrem te zetten. Plotseling schoot de wagen vooruit en belandde met een luide klap in een grote container gevuld met matrassen, wat zorgde voor een enigszins verzachte landing.
Ondanks de schrik en een lichte verwonding, kwam de vrouw er relatief goed vanaf. Ter plaatse werd zij nagekeken door toegesneld ambulancepersoneel, maar een rit naar het ziekenhuis bleek niet nodig. De auto zelf kwam ook met minimale schade uit de situatie, waardoor de bestuurster haar weg kon vervolgen. Een geluk bij een ongeluk, waarbij zowel bestuurster als voertuig er wonderwel goed vanaf kwamen.



Indexfoto: © Kiosea39 | Dreamstime.com

Publicatiedatum: