Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Olympisch kampioene Nafi Thiam sliep ook op kartonnen bed:

'De matrassen waren echt verschrikkelijk'

Olympisch kampioene Nafi Thiam geeft op Instagram een inkijk in haar ervaringen tijdens de afgelopen Olympische Spelen. Hoewel ze de kartonnen bedden in het olympisch dorp prima vond, klaagde ze over de slechte kwaliteit van de matrassen. Dit was voor haar zo'n probleem dat ze besloot haar eigen matras mee te nemen om rugklachten te voorkomen.


"De bedden waren exact dezelfde als in Tokio. Niets mis mee, als je het mij vraagt. Maar... de matrassen waren echt VERSCHRIKKELIJK. Helemaal niet aangepast aan atleten die moeten strijden in de voor hen belangrijkste competitie. Ik heb zelfs m'n eigen matras naar het dorp meegenomen, omdat mijn rug het me anders nooit zou vergeven", tekent dagblad Het Laatste Nieuws op.

Slapen deed Thiam overigens niet zo heel goed, tijdens de Spelen, zo geeft ze aan. "Ik slaap nooit veel voor of tijdens mijn zevenkampen. Maar ik ben dat gelukkig gewend. Ik zorg ervoor dat ik steeds goed slaap in de weken voor de competitie, zodat ik me nog steeds goed voel ondanks dat mijn slaap niet optimaal is de dag voor de wedstrijd start en de nacht tussen de twee dagen", citeert HLN.

Publicatiedatum: