Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Directeur en eigenaar van Dutch Originals

Bert Sanderse (49) geheel onverwachts overleden

Geheel onverwachts is op 49-jarige leeftijd Bert Sanderse overleden. Hij was een prominente figuur in de Nederlandse meubelindustrie, vooral bekend vanwege zijn werk met Dutch Originals. Dutch Originals, een handelsnaam van Meubelfabriek Gebroeders van der Stroom B.V., is een merk dat zich richt op het ontwerpen, produceren en distribueren van hoogwaardige meubel- en verlichtingsproducten. Onder zijn leiding heeft het bedrijf zich onderscheiden door een sterke focus op kwaliteit en design.


Foto ter illustratie. © Eskymaks | Dreamstime.com

Sanderse was een belangrijk persoon in het vakgebied en stond bekend om zijn toewijding aan de meubelindustrie. Hij speelde een cruciale rol in de ontwikkeling van Dutch Originals als een gerespecteerd merk in de sector. Helaas is Bert Sanderse op 20 augustus overleden, wat een groot verlies betekent voor zijn familie, collega's en de bredere meubelgemeenschap. Zijn bijdrage aan de Nederlandse meubelindustrie blijft echter een blijvende erfenis.


Op Afscheid.online kan een condoleance worden achtergelaten.

Op de website meldt het bedrijf dat het zijn inzicht en betrokkenheid zullen missen. Het afscheid zal in besloten kring plaatsvinden.

Correspondentieadres:
Dutch Originals Furniture
3e Industrieweg 5
4147 CV Asperen
Tel. +31(0)345 612 100
[email protected]