Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voorzitter College van Bestuur Cibap Vakschool

Majoor ambieert geen tweede bestuurstermijn

Désirée Majoor, voorzitter College van Bestuur Cibap Vakschool voor vormgeving, heeft laten weten geen tweede bestuurstermijn te ambiëren. "Ik doe dit werk, het managen en besturen, heel graag, al meer dan 20 jaar. Maar het laat zich niet combineren met een aantal activiteiten waarin ik me professioneel en persoonlijk graag nog wil ontwikkelen. Dat vraagt om een keuze. Het is tijd om die keuze te maken."


Désirée Majoor, voorzitter College van Bestuur Cibap.

Per 1 februari 2025 begint zij voor zichzelf en gaat zich onder andere richten op het faciliteren van leiderschapsontwikkeling en het ontwerpen van werkconferenties, in combinatie met haar werk voor de Sociaal Economische Raad, waarin zij sinds april zitting heeft als kroonlid.

De Raad van Toezicht ziet Désirée niet graag vertrekken, maar begrijpt haar keuze. Femke den Boer, voorzitter RvT: "Als Raad van Toezicht respecteren wij Désirée's behoefte om in deze fase van haar carrière een andere keuze te maken en wij wensen haar, na februari 2025, heel veel succes met de ontwikkeling van haar toekomstige activiteiten.''

Bart Schouten, lid College van Bestuur en afgelopen voorjaar herbenoemd voor zijn tweede termijn, heeft aangegeven niet voor het voorzitterschap beschikbaar te zijn. De Raad van Toezicht heeft daarom de procedure voor het werven van een nieuwe voorzitter CvB gestart.

Meer informatie:
Cibap
www.cibap.nl

Publicatiedatum: