Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederland en Duitsland in gesprek over toekomst van internationale woonmeubelbeurzen

Op 22 augustus was Jan Kurth directeur van VDM - de Duitse Meubelindustrie - op bezoek bij Koninklijke CBM om met Dirk van Deursen en Kees Hoogendijk te praten over Wood Loop en over de toekomst van internationale woonmeubelbeurzen.

"We bezochten twee deelnemers van Wood Loop, Hekker Projects & Interieurbouw en Akro Maakt Zaandam en deelden onze kennis en ervaring met recyclen en hergebruiken van plaatmateriaal, mdf en AB/ hout", laat Kees Hoogendijk (directeur Koninklijke CBM) weten.



In de avond sloot de voorzitter van CBM Marieke van den Berg aan om met Jan Kurth de ontwikkelingen in de EU-meubelindustrie te bespreken. Daarnaast zijn de mogelijkheden verkend voor verdere onderlinge samenwerking, bijvoorbeeld bij het doen van onderzoek in de meubelindustrie in de buurlanden en op het vlak van duurzaamheid en circulariteit. "Verder is er uitgebreid gesproken over hoe we in de toekomst moeten omgaan met internationale meubelbeurzen in Europa. Het was en interessant en leerzaam bezoek, voor herhaling vatbaar", aldus Hoogendijk

Publicatiedatum: