Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jongen (7) wil niet langer naar meubelstuk vernoemd worden...

Opmerkelijk nieuwsbericht... Een moeder heeft op sociale media een discussie op gang gebracht door te overwegen haar zoon zijn naam te laten veranderen voor zijn zevende verjaardag. Drie jaar geleden adopteerde ze hem en besloot toen zijn naam, gekozen door zijn biologische moeder, niet te veranderen. De jongen heeft echter een sterke afkeer ontwikkeld voor zijn roepnaam, die dezelfde is als een veelvoorkomend meubelstuk: Table. Hij wordt er op school gepest mee gepest.



De jongen, die nu liever zijn middelste naam Harrison gebruikt, heeft zijn ouders gevraagd om zijn voornaam officieel te laten wijzigen als verjaardagscadeau. Dit verzoek heeft zijn moeder aan het denken gezet, en ze vroeg om advies op Reddit.

Veel gebruikers reageerden, waarbij sommigen benadrukten dat de jongen zich duidelijk ongelukkig voelt met zijn huidige naam en al een alternatieve naam gebruikt. Ze vonden het verstandig om zijn verzoek serieus te overwegen.

Bron: Yahoo

Publicatiedatum: