Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natureflex houten vloer Meister heeft volle focus op duurzaamheid

Een flexibele en toch sterke vloer van echt hout met een geringe opbouwhoogte van slechts 8 mm dikte. Dat is de Natureflex HD 100 van Meister. Deze vloer is geschikt voor renovaties en saneringen. De slanke productopbouw maakt van de Natureflex een echt grondstofzuinig alternatief. Voor de productie van de oppervlakken is ongeveer 85% minder hout nodig dan bij een gangbare parketvloer – zonder in te boeten op de look, de voelbare structuur of de productkenmerken.



Dankzij de verbeterde oppervlaktetechnologie combineert Natureflex HD 100 een natuurlijk oppervlak met authentieke en levendige kleurverlopen. Hier worden de schoonheid en natuurlijkheid van het hout gecombineerd met verbeterde producteigenschappen die deze echt houten vloer nog geschikter maken voor dagelijks gebruik. Dankzij het ultramat gelakte Duratec Nature-oppervlak is de Natureflex vloer robuust en gemakkelijk te onderhouden.



De planken kunnen volledig verlijmd of met het praktische kliksysteem Multiclic simpelweg zwevend gelegd worden. Dankzij de zeer lage thermische weerstand is Natureflex ook geschikt voor plaatsing op warmwater-vloerverwarming. Op die manier bereikt de warmte van de vloerverwarming ongehinderd de plaats waar hij moet zijn: uw woonruimte. Dat garandeert niet alleen veel wooncomfort, maar ook lagere stookkosten.

Meer informatie:
Meisterwerke
www.meister.com

Publicatiedatum: