Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JORI ontwerpt 'slimme' sofa's

JORI speelt in op de behoeften van moderne consumenten met slimme uitbreidingsopties voor hun sofa's Eden en Longueville Landscape. Deze nieuwe toevoegingen beloven om het comfort en de veelzijdigheid van hun zitmeubels naar een hoger niveau te tillen, waardoor ze aansluiten bij de veranderende levensstijlen van de gebruikers.De Eden Sofa
Ontworpen door Sven Hansen en voor het eerst gepresenteerd op de Milanese designbeurs in 2022, is de Eden sofa volgens JORI uitgegroeid tot een favoriet. Deze sofa combineert het beste van twee werelden: verstelbaar zit- en loungecomfort, mede mogelijk gemaakt door de verstelbare hoofdsteun, en een strak, tijdloos design. JORI heeft nu twee nieuwe uitbreidingsopties geïntroduceerd voor de Eden, die het model nog aantrekkelijker maken:

  • De Eden chaiselongue: Deze toevoeging creëert een compacte hoekopstelling die ideaal is voor zowel grote als kleinere ruimtes.
  • De Eden sofa met extra zitlengte van 260 cm: Deze optie benadrukt het royale karakter van de ronde vormen van de sofa, waardoor nog meer ruimte en comfort worden geboden.

De Longueville Landscape Sofa
De Longueville sofa, ontworpen door Verhaert New Products, werd in 1998 geïntroduceerd en kreeg in 2018 een eigentijdse restyling. Met zijn stijlvolle en toch nonchalante uitstraling, gecombineerd met een royaal zitcomfort en innovatieve draaibare armleuning, blijft deze sofa een populaire keuze. JORI voegt nu extra mogelijkheden toe om deze klassieker nog veelzijdiger te maken:

  • Het Longueville symmetrisch hoekelement: Hiermee kunnen evenwichtige en aantrekkelijke hoekopstellingen gecreëerd worden, ideaal voor grotere ruimtes.
  • De Longueville chaise longue met extra zitdiepte van 195 cm: Deze uitbreiding biedt een nog ruimere lounge-ervaring, perfect voor ontspanning.
  • De Longueville compacte poef (95 x 50 cm): Een praktische oplossing die perfect integreert in kleinere ruimtes.

Meer informatie:
JORI
Hoogweg 52
8940 Wervik
+32 56 31 35 01
[email protected]
www.jori.com

Publicatiedatum: