Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor het eerst in 5 jaar weer te zien op een beurs

it's about RoMi trapt verlichtingsseizoen af

Na een onderbreking van vijf jaar keert it's about RoMi weer terug op een internationale beurs. Tevens trapt het Amsterdamse bedrijf het verlichtingsseizoen af tijdens de komende editie van Maison&Objet. Dunja Gutter Wierema, vertegenwoordiger van het merk, deelt haar verwachtingen voor het evenement en vertelt wat bezoekers ongeveer kunnen verwachten.



Een langverwachte herstart
Met elf agenten en distributeurs wereldwijd die het merk vertegenwoordigen, heeft it's about RoMi een sterke internationale focus. De beurs is niet alleen een kans om de nieuwste collectie te presenteren, maar ook een gelegenheid om deze mondiale aanwezigheid te versterken. Dunja kijkt uit naar wat de beurs zal brengen. "We zijn benieuwd naar wat er gaat gebeuren", zegt ze. "Maar als ik kijk naar de reacties, ziet het er veelbelovend uit. Met het enthousiasme zit het goed; ook van verder weg krijgen we geluiden te horen dat bezoekers naar de beurs komen. Zo sprak ik laatst een klant uit Zuid-Afrika die ook naar Parijs komt."



Duurzame stand
De stand van it's about RoMi is gebouwd van duurzaam materiaal, een reflectie van hun toewijding aan milieuvriendelijkheid. De showroom is gemaakt van hetzelfde materiaal als de shop-in-shopconcepten. "We kunnen in onze boutique stand het hele concept op een hele mooie manier laten zien", legt Dunja uit. "We nemen tv-schermen mee om ons verhaal te kunnen vertellen. Het ziet er echt gaaf uit!" Naast Dunja en haar collega's Michiel van Mierlo, Niels Coudon en Louise Nolta zijn Vicky De Buck en Ton Serraarens van de firma llxll aanwezig op de beurs. Sinds kort zijn zij de nieuwe Belgische agenten.



Verfrissende vernieuwing
In Parijs wordt de nieuwste collectie van it's about RoMi en het duurzame label Good&Mojo getoond. Bijna de complete nieuwe collectie wordt meegenomen naar de Franse hoofdstad. "We zijn bij It's about Romi van een industriƫle look met veel zwart en wit naar nieuwe frisse zachte tinten gegaan", licht Dunja toe. "Mensen die naar de stand komen, zullen een heel andere RoMi zien dan ze 5 jaar geleden gewend waren." it's about RoMi staat in dezelfde hal (5A) als de zusterbedrijven Light & Living en Present Time.



vt wonen&design beurs
Na Maison&Objet staat de vt wonen&design beurs in de Expo Greater Amsterdam te Vijfhuizen op de planning. Van dinsdag 1 t/m zondag 6 oktober zijn er in totaal 45 lampen van it's about RoMi te bewonderen op de beurs. In samenwerking met de organisatie is er een speciale actie opgezet. "Alle lampen die de eetgelegenheden op de beurs verlichten, worden verloot onder de bezoekers. Mensen die voor zaterdag 31 augustus een kaartje bestellen, maken kans op deze mooie lampen."

Tijdens Maison&Objet Paris is it's about RoMi te vinden in Hall 5A, stand P86/R85. In dezelfde hal staat Light & Living op standnummer T48 en Present Time op R64/S63.

Meer informatie:
It's about RoMi
Herengracht 516-1
1017 CC Amsterdam
+31 (0)20 330 58 70
[email protected]
www.itsaboutromi.nl

Good&Mojo
+31 (0)20 330 58 70
[email protected]
www.goodandmojo.nl

llxll (Agenten Belgiƫ)
[email protected]