Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Trendz en Christine Boland bundelen krachten dit najaar

Aanstaande zondag tot en met dinsdag 27 augustus opent vakevent Trendz de deuren van Evenementenhal Gorinchem met volop inspiratie en nieuwe collecties op het gebied van home deco & lifestyle. Deze editie is tijdgeestanalist Christine Boland een van de experts die het podium pakt tijdens het vakevent. Ze deelt 'Symbiotic Contradictions; nieuwe trends en inzichten voor 2024-2025' om als retailer relevant te blijven in een snel veranderende wereld.

Als tijdgeestanalist analyseert Christine Boland wat er nu gebeurt, waarom het gebeurt en wat de impact zal zijn op de toekomst. Met haar scherpe inzichten houdt ze je altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, zodat je moeiteloos 'on trend(z)' blijft. Mis het niet! Laat je inspireren door haar verhelderende inzichten en concrete tips om relevant te blijven in een snel veranderende wereld.

Programma Trendz Najaar 2024
Op vakevent Trendz is er nog veel meer te ontdekken met maar liefst 5 hotspots: het Trendz Podium, Bloemen & Planten Podium en Trendz DIY. Trendz Atelier met talentvolle designers in home deco en een Trendpresentatie met de laatste trends en producten van de deelnemers in samenwerking met TopInterieurOntwerpers.

Openingstijden Trendz Najaar 2024
Trendz Najaar 2024 is te bezoeken op zondag 25 augustus van 10.00 tot 17.00 uur, op maandag 26 augustus met een koopavond van 10.00 tot 22.00 uur en op dinsdag 27 augustus van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Het is vanaf nu mogelijk om je gratis ticket te registeren via
www.trendzvakbeurzen.nl.

Meer informatie:
Trendz
www.trendzvakbeurzen.nl
Publicatiedatum: