Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Project in focus van Fritz Hansen:

Een oase van goede wijn en design

In de levendige wijk Williamsburg, Brooklyn, staat wijnbar With Others als een testament voor de kracht van kleine teelt en wijnmakerijen met een lage impact. Eigenaresse Shanna Nasiri brengt haar passie voor het vertellen van verhalen en persoonlijke connecties in elk geschonken glas en biedt zo een intiem alternatief voor de vaak onpersoonlijke eetervaringen in New York City. Haar oprechte gastvrijheid is een tegengif voor het New Yorkse leven van onpersoonlijke interacties en algemene menu's - een gevoel dat het ethos van With Others drijft.

Nasiri's visie reikt verder dan de wijn en is ook terug te vinden in het interieur van de bar. Ze koos Studio AHEAD vanwege hun gedeelde toewijding aan het werken met kleinschalige, genuanceerde ambachtslieden en fabrikanten. "Ik wilde dat deze waarden zouden doorwerken in de wijn, het eten en het ontwerp," legt ze uit. Deze afstemming van waarden is duidelijk zichtbaar in elk aspect van het ontwerp van de bar.

With Others is gevestigd in een deel van Williamsburg dat de afgelopen drie decennia grote demografische verschuivingen heeft ondergaan, maar toch een creatieve geest heeft behouden die doet denken aan de late jaren 90 en vroege jaren 00. Dit was een tijd die werd gekenmerkt door experimentele barretjes. Dit was een tijd die werd gekenmerkt door experimentele kunst, loftfeesten en de opkomst van ambachtelijk eten. De bar kanaliseert dit tijdperk en legt de essentie vast van een buurt die ooit door het tijdschrift Utne Reader werd omschreven als "de op twee na hipste plek om te wonen".

De esthetiek van With Others wordt gekenmerkt door bescheiden raffinement. Kleine vierkante tegels zorgen voor een subtiele achtergrond, terwijl het rijke walnotenhouten meubilair warmte en elegantie toevoegt. Een op maat gemaakte metalen achterbar zorgt voor een industrieel tintje, waarbij functionaliteit wordt gecombineerd met een strak, modern ontwerp. Het minimalistische silhouet van de Georg krukken biedt comfortabele, beklede zitplaatsen aan de bar en tafels. Bijpassende kussens liggen op de booths. Deze combinatie van eenvoudige elementen van hoge kwaliteit in zachte, gedempte tinten creëert een ruimte die uitnodigend en toch duidelijk verfijnd is, net als de wijnen die worden aangeboden.

Het menu van With Others is samengesteld op basis van een filosofie van eenvoud en locatie, met de nadruk op minimalistische, seizoensgebonden geïnspireerde gerechten die de kwaliteit van de ingrediënten benadrukken. Om de dineerervaring dynamisch en boeiend te houden, worden regelmatig gastchefs uitgenodigd om het menu te vullen met hun unieke culinaire stijlen en smaken. Deze gezamenlijke aanpak zorgt ervoor dat het aanbod voortdurend evolueert en biedt klanten een verse en gevarieerde gastronomische reis door de seizoenen.

With Others is meer dan alleen een wijnbar; het is een viering van vakmanschap, gemeenschap en de verhalen die ons verbinden. Van de zorgvuldig geselecteerde wijnen tot het doordacht ontworpen interieur, elk detail weerspiegelt Nasiri's toewijding aan het creëren van een ruimte die zowel persoonlijk als gastvrij aanvoelt.

Bekijk hier meer foto's van het project.

Publicatiedatum: