Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belgische fabrikant van handgemaakte boxsprings en matrassen failliet verklaard

'Al meer dan 25 jaar dromen wij ervan om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de perfecte nachtrust. Hiervoor hebben we, door de jaren heen, specifieke expertise ontwikkeld die gebaseerd is op vakmanschap, kwaliteit en maatwerk', meldt zaakvoerster Veerle Berx van Acro Bedding enthousiast op de website van haar bedrijf. Ondanks die troeven en kwaliteitskenmerken van de productlijnen van boxsprings en matrassen is de Belgische fabrikant failliet verklaard.


Het HIB-label (Handmade In Belgium - UNIZO) toont aan dat de bedden en matrassen van Acro Bedding van begin tot eind met de hand worden gemaakt op Belgische bodem.

Acro Bedding, de Belgische producent van handgemaakte bedden en matrassen, is op woensdag 21 augustus 2024 failliet verklaard door de ondernemingsrechtbank Antwerpen, Afdeling Hasselt. Onder leiding van Veerle Berx stond het bedrijf sinds 1995 bekend om het vervaardigen van bedden en matrassen van hoogwaardige materialen, met als doel het ultieme slaapcomfort te bieden.

In 2015 ontving Acro Bedding het prestigieuze HIB-label (Handmade in Belgium) van Unizo, een erkenning voor de ambachtelijke kwaliteit van hun producten. Sinds de oprichting in 1995 had het bedrijf een netwerk van dertien dealers in BelgiĆ« en veertien in Nederland. Het bedrijf nam de laatste jaren ook deel aan de VAKdagen in De Woonindustrie. Helaas moet het nu de deuren sluiten. De curator van het faillissement is Kathleen Velkeneers, die bereikbaar is via telefoonnummer +3212225224 en e-mailadres [email protected].

Meer informatie:
Acro Bedding
Nijverheidslaan 1577A
3660 Oudsbergen
[email protected]
www.acrobedding.com