Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw circulair decorconcept McDonald's

De allereerste McDonald's in Belgiƫ heeft net een grote duurzame verbouwing gekregen. Het nieuwe ontwerp van het restaurant, gelegen in de Beurs in Brussel, omvat onder stoelschalen, tafelbladen en krukken van 100% gerecycled plastic. Deze vernieuwing bouwt voort op een nieuw circulair decorconcept dat in Frankrijk is getest en in een stroomversnelling komt.



Tevens is meer dan 80% van het gebruikte hout is PEFC-gecertificeerd. Alle energiezuinige verlichting maakt gebruik van herbruikbare armaturen met vervangbare LED-chips. Overigens zijn de raamluiken en ophangingen gemaakt van hergebruikt karton. Laminaten, die moeilijk te recyclen zijn, zijn verwijderd uit alle meubels en decorelementen.

"Trots om deel uit te maken van McDonald's duurzame transformatie", deelt Unilin Panels. "Met hout dat voor 95% gerecycleerd is, werden onze gemelamineerde Belspan en Antivlam geselecteerd om dit Brusselse restaurant in te richten."



Bron: McDonald's

Publicatiedatum: