Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Koopmans Meubelen wil gaan verrassen in Beusichem:

"De nieuwe modellen van dit jaar liggen buiten onze comfortzone"

Sinds de oprichting van Koopmans Meubelen in 1979 is de collectie voortdurend doorontwikkeld. Van eikenhouten tafels tot HPL-bladen en van fauteuils tot een compleet stoelenconcept. Over een paar weken is de meubelgroothandel van plan om het publiek op de Meubelhartdagen te verrassen. Traditiegetrouw toont Koopmans Meubelen hier de nieuwste aanwinsten van het assortiment.


Dico Satter en Dennis Koopmans van Koopmans Meubelen.

Zonder al te veel prijs te geven, licht Dico Satter een tipje van de sluier op. "Dit jaar hebben we echt bijzondere dingen. Over het type model laat ik nog niet te veel los, maar het is wel een beetje buiten onze comfortzone," zegt hij met een knipoog. "We houden de markt altijd goed in de gaten. Voor deze beurs hebben we ingespeeld op de modellen en kleurcombinaties waarvan wij denken dat er vraag naar is."

Hoeveel modellen er gelanceerd gaan worden in Beusichem, blijft nog even geheim. Wel is duidelijk dat er genoeg te bewonderen valt. "We komen met een heleboel nieuwe modellen en een compleet nieuwe tafellijn. Fauteuils, eetkamerstoelen en eetbanken gaan we uitbreiden, speciaal afgestemd op onze tafels." Momenteel omvat het aanbod van Koopmans Meubelen zo'n 100 verschillende modellen.

Tenslotte vragen we aan Dico: wanneer is de komende editie van Meubelhart Beusichem voor jou geslaagd? "Daar kunnen we kort over zijn", zegt hij afsluitend, "als we goed contact hebben gehad met onze klanten, met veel plaatsingen."

Meer informatie:
Koopmans Meubelen
Gerdina's Hof 73
4191 MX Geldermalsen
0345-576260​
www.koopmansmeubelen.nl

Harold Elbersen (Midden-Nederland, Utrecht en het Oosten)
[email protected]

Andre van Loon (Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Holland)
[email protected]

Klaas Schut (Groningen en Friesland)
[email protected]

Bobbie van der Aa (Zeeland, Brabant en Limburg)
[email protected]

Christophe Delvoye (België)
[email protected]