Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Louis Poulsen viert 150-jarig bestaan met twee jubileumaanwinsten

Om de 150e verjaardag van het Eerste Lichthuis te vieren, heeft Louis Poulsen twee nieuwe jubileumedities geïntroduceerd: de PH Snowball en de Panthella 160 Portable.

De PH Snowball Anniversary Edition heeft elegante, wit gecoate lampen met een delicate lichtroze tint, aangevuld met een glanzend messing frame. Dit geraffineerde ontwerp voegt een vleugje tijdloze elegantie toe aan elke ruimte en weerspiegelt de innovatieve belichting waar het merk bekend om staat.

Foto: Louis Poulsen

De Panthella 160 Portable Anniversary Edition valt op door zijn opvallende gemetalliseerde koperen bovenmoer, die prachtig glinstert als hij verlicht is. Dit subtiele maar opvallende detail versterkt het ontwerp van de lamp, waardoor het een perfecte mix is van vorm en functie.

Beide edities zijn een eerbetoon aan de voortdurende toewijding van het merk aan kwaliteit en design, waardoor ze een passend eerbetoon zijn voor deze mijlpaal.

Bron: www.linkedin.com

Publicatiedatum: