Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ook specialist in ICT-oplossingen, kantoorartikelen en meubilair

Projectinrichter in staat van faillissement

Een Noord-Hollands bedrijf dat gevestigd is in Schagen, is deze week failliet verklaard door de rechtbank in Alkmaar. De onderneming leverde een zeer breed pakket aan diensten voor onder andere bedrijven, scholen, zorginstellingen en horeca. Het aanbod bestond uit het leveren van ICT-oplossingen, projectinrichting, kantoorartikelen, telefonie en meubilair. Allard Glijnis zal zich als curator gaan verdiepen in het faillissement.

Het gaat om Rison B.V., dat op te delen is in drie onderdelen: Projectinrichting, ICT-oplossingen en Kantoorartikelen. Op de website worden de verschillende afdelingen kort uitgelegd, zoals hieronder te lezen is.



Projectinrichting
Rison houdt zich onder andere bezig met projectinrichting. Of het nu gaat om een bestaand gebouw waarvan een enkele ruimte moet worden gerestyled of een nieuwbouwproject waarbij de uitstraling ook in het interieur tot uiting moet komen, Rison voorziet in interieuradvies.

ICT-oplossingen
De afdeling ICT van Rison B.V. is gespecialiseerd in het stroomlijnen van de ICT-omgeving van een bedrijf. Van cloud- en VoIP-producten tot on-premise beheer.

Kantoorartikelen
Rison levert zijn kantoorartikelen vanuit een centraal distributiecentrum. Hierdoor maakt het bedrijf het mogelijk om kantoorartikelen binnen 24 uur te leveren. Medewerkers hebben kennis van de diverse kantoorartikelen en machines.

Meer informatie:
Rison B.V.
Witte Paal 22
1742 NL Schagen
www.rison.nl

Publicatiedatum: