Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Specialist bed- en badtextiel failliet

Een online specialist in bed- en badtextiel gevestigd in Oudkarspel is deze week failliet verklaard door de rechtbank Alkmaar. Op de Nederlandse webwinkel konden mensen terecht voor producten, zoals handdoeken, badjassen en badmatten. De website is nog in de lucht, maar er kunnen geen bestellingen meer gedaan worden. Maurits Vermeij is aangewezen als curator.

Het gaat om de firma In 2 Textiles B.V., dat handelt onder de naam Badgoed.com. 'Wij zijn op dit moment gesloten. Betalingen voor de website zijn uitgeschakeld', meldt het bedrijf.



Op de reviewwebsite Trustpilot delen meerdere gedupeerde klanten hun verhaal. De afgelopen tijd hebben consumenten nog bestellingen gedaan tot 500 euro. Nu het faillissement uit is gesproken is de kans nog kleiner geworden dat de gedupeerden hun geld terugkrijgen. Communicatie vanuit Badgoed.com is al langer een probleem. Online zijn meerdere boze klanten te vinden, die jaren geleden al klagen over het bedrijf. Niet alle reviews zijn negatief. Badgoed.com scoort 2,5 ster op Trustpilot.

Meer informatie:
Badgoed.com
www.badgoed.com

Publicatiedatum: