Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Webinar over meest opvallende retail trends

Hoe gaat de retail zich de komende jaren ontwikkelen? Wat zijn de meest opvallende retail trends die je als retailer, conceptontwikkelaar, of interieurontwerper niet mag missen? Als je denkt dat dit weer een standaard trendpresentatie is, dan heeft BNS Crisp goed nieuws.

Tijdens de kosteloze Retail Design Kopenhagen webinar worden er exclusieve observaties en inzichten gedeeld uit de straten van Kopenhagen, rechtstreeks van Carin Frijters, oprichtster van RetailTheater. Na haar bezoek aan de 3 Days of Design in juni, brengt Carin een frisse en ongefilterde kijk op de nieuwste retailtrends.



Wat kun je verwachten van dit webinar?
Kopenhagen, een stad waar design en innovatie samensmelten, biedt vaak een voorproefje van wat wereldwijd in de retail zal gebeuren. Tijdens dit webinar krijg je een digitale inspiratieboost en ontdek je de meest recente ontwikkelingen in:

  • Interieur, lifestyle, fashion, wellbeing concepten: Hoe integreren deze elementen zich in de huidige retailomgeving en wat kunnen we verwachten in de toekomst?
  • Fysieke winkelomgevingen met een magnetische werking: Wat maakt een winkelomgeving onweerstaanbaar voor klanten en hoe kun je deze magische aantrekkingskracht creëren?
  • Phygital kansen voor jouw concept: Verken de grensvervaging tussen fysiek en digitaal en ontdek hoe je deze kansen kunt benutten om je concept naar een hoger niveau te tillen.

Waarom Kopenhagen als het gaat om retail trends?
Kopenhagen is niet zomaar een stad; het is een inspiratiebron voor ontwerpers, retailers en innovators wereldwijd. De stad staat bekend om zijn vooruitstrevende benadering van design en zijn vermogen om trends vroegtijdig te signaleren. Door je sensoren open te zetten voor wat er in Kopenhagen gebeurt, krijg je een kijkje in de toekomst van retail.

Dit webinar is speciaal geschikt voor:

  • Retailers: Die hun winkelomgeving willen vernieuwen en optimaliseren om klanten te verrassen en te boeien.
  • Conceptontwikkelaars: Die op zoek zijn naar nieuwe ideeën en retail trends om innovatieve retailomgevingen te creëren.
  • Stylisten en visual merchandisers: Die hun vakmanschap willen uitbreiden met de nieuwste trends en technieken in winkelontwerp.
  • Interieurontwerpers: Die geïnteresseerd zijn in het ontwerpen van ruimtes die de klantbeleving verbeteren en versterken.
  • Marketing- en brandmanagers: Die hun merkstrategie willen versterken door een betere integratie van fysiek en digitaal (phygital) retailen.
  • Design enthousiastelingen: Met een passie voor het creëren van unieke en onderscheidende winkelervaringen.

Praktische informatie
Wil je deelnemen? Meld je via de mail [email protected] gelijk aan voor dit gratis webinar. Dan ontvang je een link voor deelname.

  • Datum: Dinsdag 26 augustus 2024
  • Tijd: 12.00 tot 12.45 uur
  • Kosten: Gratis.

Meer informatie:
Retail Theater
www.retailtheater.nl

Publicatiedatum: