Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AI app helpt huizen te decoreren

Het opnieuw herichten van je woning kan een tijdrovende klus zijn, vooral wanneer je meubels moet verslepen om te zien wat het beste staat. De nieuwe AI-app Palazzo, ontwikkeld met hulp van Venus Williams, biedt een slimme oplossing voor dit probleem. Met Palazzo kun je je interieur eenvoudig herindelen zonder dat je daadwerkelijk met meubels hoeft te sjouwen.



De app werkt erg simpel: upload een foto van je kamer, en de AI-assistent Vinci genereert direct stylingtips en nieuwe indelingen voor je ruimte. Zo kun je zien hoe een andere opstelling eruitziet zonder enige fysieke inspanning. Palazzo biedt ook suggesties voor kleuren en design, zodat je geen verfstaaltjes hoeft uit te proberen voordat je beslist.

Hoewel Palazzo nog niet beschikbaar is in de Nederlandse appstore, kun je de app al wel via de website downloaden. De app is niet gratis, maar je krijgt bij het downloaden drie gratis tokens om foto's van je woonruimte te laten ontwerpen. Wil je meer ontwerpen? Dan kun je extra tokens aanschaffen. Daarnaast bevat de app een designquiz die helpt te ontdekken wat er verbeterd kan worden aan je interieur, als je niet precies weet waar het probleem zit.

Bron: Ze.nl

Meer informatie:
Palazzo
www.palazzo.ai

Publicatiedatum: