Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eigenaars failliete Tuinmaterialen.nl bestookt met intimiderende en bedreigende berichten

Onlangs is Tuinmaterialen.nl, een tuincentrum en webshop uit Krommenie, failliet gegaan, waardoor zeker twintig klanten door heel Nederland duizenden euro's zijn verloren. Het bedrijf stond bekend om zijn sterke aanwezigheid op sociale media. De curator laat weten dat de totale schuld van het bedrijf is opgelopen tot 850.000 euro, waarvan 150.000 euro afkomstig is van klanten. De kans dat deze gedupeerden hun geld terugzien, is volgens hem zeer klein.

De afgelopen dagen zijn de eigenaren van het failliete bedrijf bestookt met intimiderende en bedreigende berichten. Een van de familieleden meldt dat mede-eigenaar Lars de Wit al twee weken niet meer op zijn woonadres verblijft, zodat zijn naasten niet geconfronteerd worden met boze schuldeisers.



De eigenaren van Tuinmaterialen.nl lieten eerder al een schriftelijke verklaring weten: "Op dit moment zijn we intensief in gesprek met verschillende partijen om een doorstart te realiseren. Dit is cruciaal om een oplossing te vinden waarbij de schade voor de gedupeerden tot een minimum kan worden beperkt. (...) Wij vinden de situatie waarin onze klanten zich bevinden ook enorm erg, wij verzekeren u dat het nooit onze intentie is geweest om hen in deze positie achter te laten. We vragen om begrip en geduld terwijl wij ons inspannen om een positieve oplossing voor alle betrokkenen te realiseren."

Meer informatie:
Tuinmaterialen.nl
www.tuinmaterialen.nl

Publicatiedatum: