Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TTB Holding verkoopt slaapwinkels

De vier vestigingen van Time2Sleep in Asse, Bornem, Geraardsbergen en Wevelgem (Belgiƫ) komen per 1 september 2024 in nieuwe handen. Dat laat gedelegeerd bestuurder Hans Vandendriessche van de TTB Holding weten.

Slaapadvies, de vennootschap van de familie Desaever-Bracke, neemt deze winkels over. De familie, die al eigenaar is van de slaapwinkels Sleepworld en Sleepy, breidt hiermee hun invloed in de Vlaamse markt verder uit. De overname sluit aan bij hun strategie om een volledige geografische dekking in Vlaanderen te realiseren. Met deze uitbreiding, bovenop de al bestaande 24 Sleepworld-vestigingen, wordt de hele Vlaamse markt nagenoeg volledig afgedekt.


De vier vestigingen van Time2Sleep in Asse, Bornem, Geraardsbergen en Wevelgem.

Ondertussen blijft de familie Vandendriessche, via hun TTB Holding, eigenaar van het vastgoed van de Time2Sleep-vestigingen. Hun focus verschuift nu naar de verdere groei van hun productiebedrijven Medalounger, Up2Date en Modulax, die momenteel in 40 landen actief zijn. Om deze groei te ondersteunen, zal de nadruk liggen op het versterken en uitbreiden van productiecapaciteiten in Europa, aldus Hans Vandendriessche.

Beide partijen zien deze overname als een strategische versterking die nieuwe kansen en groeimogelijkheden biedt voor zowel Time2Sleep als de productiebedrijven van de familie Vandendriessche.

Meer informatie:
Time2Sleep
www.time2sleep.be