Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf wordt verward met failliete TuineXtra Noordwijk

TuinExtra Kaatsheuvel gaat 'gewoon' door

De afgelopen tijd is TuineXtra Noordwijk veel in het nieuws geweest door het recente faillissement. Echter is er in Kaatsheuvel nog een TuinExtra, die opgericht is in 2003. Nu blijkt dat veel mensen de twee bedrijven door elkaar halen.

"Nadat Dhr Caspers de naam TuineXtra voor zijn tuincentrum wilde gaan gebruiken hebben we dit proberen te voorkomen met een rechtszaak. De rechter zag echter geen kans op verwarring omdat het ene bedrijf in Kaatsheuvel en het andere in Noordwijk gevestigd is", laat Ruud Spierings weten. Hij is eigenaar van TuinExtra Kaatsheuvel. De winkel is een speciaalzaak in buitenverlichting, bloembakken en brievenbussen. TuinExtra Kaatsheuvel is een speciaalzaak met webshop en showroom."



Deze verwarring was er helaas wel. Jarenlang ontving Spierings per e-mail en per post bestellingen van leveranciers, e-mails van klanten, e-mails van de inkooporganisatie van TuineXtra Noordwijk en zelfs urenstaten van het personeel uit Noordwijk. Trouw werd alles doorgestuurd naar Noordwijk. Vervelend, lastig, maar echt vervelend werd het pas toen TuineXtra Noordwijk afgelopen januari failliet ging.

"We zijn veelal actief via internet. Alles draait daar om vertrouwen en als het gehele internet vol staat met TuineXtra failliet dan is dat vertrouwen snel weg. Gelukkig bestaan we al 20 jaar en komen we deze tijd wel door, maar leuk is anders.

De les die we iedereen mee willen geven is dat je je naam goed moet beschermen en blijf je gevoel volgen tijdens een rechtszaak. Natuurlijk hadden we toen in beroep moeten gaan, maar ja, dat is achteraf. TuinExtra Kaatsheuvel blijft in elk geval gewoon uw speciaalzaak voor buitenverlichting, brievenbussen en bloembakken, nu en in de toekomst", aldus Ruud Spierings.

Meer informatie:
TuinExtra Kaatsheuvel
Gasthuisstraat 103
5171 GE Kaatsheuvel
0416-530272
[email protected]
www.tuinextra.nl

Publicatiedatum: