Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

All Weather collectie van Outdoor Lifestyle uitgebreid met organische module

Manon Idema, eigenaresse van Outdoor Lifestyle, heeft haar All Weather collectie uitgebreid met een gloednieuwe organische module, die dit jaar als negende module is toegevoegd aan haar collectie.

Deze modulaire loungeset is een toonbeeld van innovatie en duurzaamheid, perfect voor mensen die zowel comfort als milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.

De loungeset is ontworpen met een waterdoorlatende constructie, waardoor hij in alle weer omstandigheden optimaal blijft presteren. De outdoor stoffen zijn niet alleen kleurvast en super zacht, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam. Met een keuze uit meer dan 800 kleuren en prints, kunnen klanten de set volledig naar hun eigen smaak samenstellen.

Bijzonder aan deze loungeset is dat hij volledig in Nederland wordt geproduceerd, wat niet alleen bijdraagt aan de hoge kwaliteit, maar ook aan een snellere levertijd van slechts drie weken. Het aluminium frame van de set komt met een garantie van maar liefst tien jaar, wat getuigt van het vertrouwen in de duurzaamheid en de levensduur van het product.

Met deze nieuwe organische module weet Manon Idema wederom de balans te vinden tussen stijl, comfort en duurzaamheid, en zet ze een nieuwe standaard in de wereld van outdoor meubels.

Meer informatie:
Outdoor Lifestyle
[email protected]
www.outdoorlifestyle.nl

Publicatiedatum: