Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Oprichter van de grootste Baderie-vestiging van Nederland

In memoriam: Piet Voss (1939-2024)

Op 5 augustus 2024 is Piet Voss overleden. Hij was oprichter en oud-directeur van Installatiebedrijf P. Voss b.v. en sinds 1992 bekend als Baderie Voss. "Je nalatenschap zal voortleven in ons werk en in onze harten. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie en geliefden", meldt franchisegever Baderie, dat vanuit Geldermalsen geleid wordt en 50 vestigingen met badkamers en sanitair telt.

Piet Voss was een sociaal bewogen man en succesvol ondernemer uit Nijnsel. Hij overleed op 85-jarige leeftijd. Voss was oprichter van Installatiebedrijf Voss en stond bekend als een harde werker en echte familieman. Hij groeide op in een groot gezin en begon zijn loopbaan als loodgieter. Op 21-jarige leeftijd startte hij zijn eigen bedrijf, dat uitgroeide tot een bloeiende onderneming. Voss was ook sterk betrokken bij de gemeenschap en bekleedde diverse bestuursfuncties.

Afgelopen dinsdag (13 augustus) hebben zijn familie en vrienden afscheid van hem genomen.

Zoon Peter Voss is anno 2024 eigenaar van Baderie Voss, met 2250m2 de grootste van het land. Hij nam in 1997 het stokje over van zijn vader. Het bedrijf telt 25 medewerkers. "De liefde voor het vak werd er thuis eigenlijk met de paplepel ingegoten. Ieder vakantie-uurtje die ik beschikbaar had, ging ik aan het werk bij mijn vader", vertelt Piet in een eerder gepubliceerd interview. Op de vraag of hij het bedrijf anders leidt dan zijn vader: "Op sommige gebieden wel. Ik ben meer een luisterend oor dan mijn vader. Van nature kijk ik wat meer de kat uit de boom dan hij", aldus Piet. De derde generatie Voss, zijn zonen Ricardo en Jerry, werken ook voor Baderie Voss Nijnsel.

Condoleances kunnen gestuurd worden via [email protected]



Meer informatie:
Baderie Voss Nijnsel
Industrieweg 11
5492 NG Sint-Oedenrode
[email protected]
www.voss.nl