Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mark Timo treedt toe tot adviesraad Workspace Design Show

"Interieurbedrijven moeten op een andere manier verrassen en inspireren dan voorheen"

Na een succesvolle eerste editie van de Workspace Design Show Amsterdam keert het evenement in november 2025 terug naar de hoofdstad van Nederland. Achter de schermen zijn de voorbereidingen al in volle gang. Zo is de adviesraad voor de Workspace Design Show Amsterdam verder uitgebreid. De inzichten van Mark Timo, oprichter van De Interieur Club, zullen bijdragen aan de creatie van een geslaagd evenement.

"Ik kijk ontzettend uit naar de tweede editie van Work Space Design Show Amsterdam en om hieraan bij te dragen", laat Mark Timo weten. "De interieurbranche is momenteel een turbulente en uitdagende markt. Veel interieurbedrijven hebben het lastig, maar er zijn ook heel veel kansen."

Tegelijkertijd merkt Mark Timo op dat beurzen het moeilijker vinden om interieurprofessionals te inspireren. "Waar voorheen een ouderwetse stand voldoende was, moeten interieurbedrijven op een andere manier interieurprofessionals verrassen en inspireren. Iets wat wij dagelijks doen bij De Interieur Club. Ik vind het ontzettend leuk om over deze vraagstukken na te denken en mijn expertise in te zetten."


Mark Timo, oprichter van De Interieur Club.

Workspace Design Show werd opgericht in 2021 door Esha en Charlie Bark-Jones. De afgelopen jaren heeft het zich ingezet om een gevestigde waarde te worden als evenement voor werkplekontwerp. Volgend jaar staan er twee edities op de planning: Londen (26-27 februari) en Amsterdam (5-6 november).

Eerder zeiden Esha en Charlie Bark-Jones: "We zijn trots om samen te werken met een voorbeeldige gemeenschap van internationale designmerken en industrie-experts voor zowel onze shows in Londen als Amsterdam. We bieden een wereldklasse platform dat experts samenbrengt om kennis uit te wisselen en verbindingen te leggen, met als doel de werknemerservaring in onze werkplekken te transformeren. We zijn enthousiast om te zien hoe de inhoud voor 2025 zich ontwikkelt met zulke geweldige partners en ontwerpcontent."

Meer informatie:
Workspace Design Show
www.workspaceshow.nl