Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mariska Jagt: "Vanaf nu wordt vol vertrouwen ‘ja’ gezegd tegen respectvolle samenwerkingen"

Vorig jaar kwam Studio Mariska Jagt in zwaar weer terecht, wat leidde tot het faillissement van de onderneming. Inmiddels heeft Mariska Jagt een herstart gemaakt met de oprichting van Yume Atelier. Dit nieuwe initiatief bouwt voort op het concept van Studio Mariska Jagt, maar brengt het in een vernieuwd jasje. Voor haar is dit een nieuwe start met nieuwe samenwerkingen. In een uitgebreid bericht op social media deelt ze hoe een ideale samenwerking er volgens haar uitziet.


Mariska Jagt, oprichter van Yume Atelier.

Meer dan zakelijke afspraak
"Samenwerken is voor mij meer dan een zakelijke afspraak; het is een gedeelde reis waarin wederzijds respect en oprechte waardering centraal staan", begint Mariska. "De mooiste resultaten ontstaan wanneer klant en ontwerper elkaar echt begrijpen en waarderen, niet alleen om het eindresultaat, maar om het hele proces dat daaraan voorafgaat. In deze column deel ik mijn visie op wat een samenwerking succesvol maakt en waarom ik ervoor kies om alleen nog die projecten aan te gaan die vanuit deze waarden worden vormgegeven.

In mijn carrière heb ik ontdekt dat het werk voor mij verder gaat dan ontwerpen alleen. Het draait om de mensen met wie ik werk en de gezamenlijke reis die wordt afgelegd. Als ontwerper leg ik mijn ziel in elk detail, van de eerste schets tot de laatste afwerking. Dat maakt mijn werk zinvol en bijzonder.

Het is een voorrecht om samen te werken met visionaire ondernemers en bijzondere mensen die begrijpen wat echt waardevol is. Deze klanten zien dat creativiteit niet alleen gaat om mooie ontwerpen, maar om het creëren van een thuis - een plek waar mensen zich veilig en geïnspireerd voelen. Hun waardering gaat verder dan het eindresultaat; ze zien ook de passie en het vakmanschap die in elk project worden gestopt."

Respect en vertrouwen
"Gezamenlijk succes ontstaat uit wederzijds respect en vertrouwen. De beste samenwerkingen zijn met mensen die begrijpen dat kwaliteit tijd en toewijding vraagt, en die bereid zijn daarin te investeren. Voor hen is een goede samenwerking ook meer dan een zakelijke transactie; het is een partnerschap waarin iedereen groeit, leert en bloeit.

De voorkeur gaat uit naar het werken met mensen die waarde hechten aan meer dan alleen materiële rijkdom. Er is een diepere voldoening in het creëren van iets dat bijdraagt aan de wereld, in het delen van successen en het respecteren van elkaars inspanningen. Klanten die creatieve energie waarderen en bereid zijn daarvoor te betalen, vormen de ideale partners. Het vertrouwen dat samen een echt thuis gecreëerd kan worden, is onmisbaar.

Dankbaarheid overheerst voor de vele inspirerende samenwerkingen die ik al heb mogen aangaan. Deze relaties motiveren dagelijks om het beste van mezelf te geven. Voor deze klanten wordt door het vuur gegaan, in de wetenschap dat inzet wordt gewaardeerd en gerespecteerd."

Ja, tegen samenwerkingen
"Vanaf nu wordt vol vertrouwen 'ja' gezegd tegen positieve, respectvolle samenwerkingen. En ook 'nee' durven zeggen tegen alles wat daar niet aan voldoet, is een bewuste keuze. Het gaat niet een afwijzing, maar om het richten van energie en creativiteit op projecten die echt het verschil maken – voor klanten, voor mezelf en voor de wereld om ons heen.

Uiteindelijk gaat het erom hoe goed projecten worden uitgevoerd en met wie. Samen kan iets gecreëerd worden dat groter is dan onszelf, iets dat blijft bestaan en inspireert. Dat is het doel: projecten die niet alleen mooie ontwerpen zijn, maar ook een reflectie van wederzijds respect en gedeelde waarden", besluit Mariska.

Meer informatie:
Yume Atelier
+31 6 45698023
[email protected]
www.yumeatelier.com

Publicatiedatum: