Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Project in Beeld

'Multifunctionele werkplek gecreëerd met adembenemend uitzicht over Rotterdam'

Profile Project heeft het nieuwe kantoor voor Timetohire in de SQM Offices in Rijswijk afgerond. Op de 8e etage is een multifunctionele werkplek gecreëerd met een adembenemend uitzicht over Den Haag en Rotterdam. Met 60 slimme werkplekken, een moderne studioruimte en een gezellige ruimte met keuken, is het een inspirerende en functionele omgeving geworden.



"We hebben een dynamische werkomgeving gecreëerd door het herinrichten van de kantoor- en vergaderruimtes, het inrichten van een moderne studioruimte en het ontwerpen van een gezellige sociale ruimte met keuken. Deze plek is perfect voor zowel een smakelijke lunch als een gezellige borrel en tegelijkertijd een uitstekende plek om te gebruiken als werkcafé. Het is geweldig om te zien hoe het ontwerp niet alleen de esthetiek maar ook de werkbeleving van Timetohire verrijkt", legt Profile Project uit.



Meer informatie:
Profile Project
Einsteinlaan 12
2289 CC Rijswijk
+31 70 390 95 90
[email protected]
www.profileproject.nl

Publicatiedatum: