Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koning test kartonnen bedden

De Zweedse koning Carl Gustaf bezocht donderdag het olympisch dorp in Saint-Denis, nabij Parijs, waar hij persoonlijk de veelbesproken kartonnen bedden testte. Deze bedden, die al tijdens de Spelen in Tokio aandacht trokken, worden opnieuw gebruikt tijdens de huidige Olympische Spelen en zijn onderwerp van discussie op sociale media.

De Zweedse handbalsters waren in ieder geval niet zo blij met de bedden. "We hebben het voor de Spelen al aangekaart, we kunnen niet het risico nemen dat we slecht slapen. Een groot deel van de ploeg heeft nu nieuwe matrassen besteld bij de IKEA. Bij de Olympische Spelen in Tokio had het IOC nog een sponsor die matrassen leverde voor de deelnemers, dat is hier niet zo en daarom zijn we maar naar de IKEA in Parijs gegaan", vertelde de Zweedse handbalster Jamina Roberts direct na de start van de Olympische Spelen.

Publicatiedatum: