Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Weekje bivakkeren in de Franse villa van Gert Verhulst kost zo'n 33.000 euro

De villa van de Vlaamse tv-producent Gert Verhulst in Saint-Tropez, genaamd Villa Moulins des Graniers, is te huur als de familie er niet verblijft. Deze luxueuze villa, met een adembenemend uitzicht over de baai van Saint-Tropez en op wandelafstand van het centrum, kost momenteel zo'n 33.000 euro per week, wat 5.000 euro meer is dan in 2021. De villa biedt plaats aan tien personen en beschikt over een zwembad. Gert Verhulst benadrukt de unieke ligging van het huis als grootste troef, hoewel de vele trappen een klein nadeel kunnen zijn. Dat meldt het Algemeen Dagblad (AD).


Foto's: villarentalsainttropez.com

Gert Verhulst, die in 1992 nog zong over het dromen van tien miljoen Belgische franken, hoeft zich tegenwoordig geen zorgen meer te maken over geld. Hij bezit diverse luxe eigendommen, waaronder een villa in Saint-Tropez: Villa Moulins des Graniers. Deze villa, een voormalige molen, heeft een unieke ligging met een 360°-uitzicht over de baai van Saint-Tropez. Het huis heeft een ruime salon, eetkamer, meerdere suites met badkamers en terrassen, een onafhankelijk studio, en een verwarmd zwembad. De villa is te huur voor minimaal 33.000 euro per week, inclusief luxe voorzieningen zoals een fitnessruimte en een beheerderskoppel.



Bron: AD

Publicatiedatum: