Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Na Barbie hype komt Airbnb met levensgroot Polly's iconische huis

35 jaar langs is Polly Pocket™ op zakformaat geweest. Tot nu toe. Deze zomer is Polly's iconische huis, rechtstreeks uit een droom van de jaren '90, nu geopend voor een avontuur van levensgrote proporties, exclusief op Airbnb.



Om Polly Pocket's 35e verjaardag te vieren, wordt de kleine pop een Airbnb-host en opent ze haar vintage-geïnspireerde, twee verdiepingen tellende Slumber Party Fun compact, waarmee een miniwereld tot leven wordt gebracht waar verbeelding geen grenzen kent. De woning zit vol nostalgische verrassingen die gasten mee terugnemen naar hun jeugd, terwijl ze alles te weten komen over het leven op zakformaat.



Gelegen in het pittoreske stadje Littleton, Massachusetts, tilt Polly's 42 voet hoge compact "klein maar krachtig" naar een nieuw niveau. Gasten kunnen een van de drie overnachtingen boeken die plaatsvinden van 12 tot 14 september, met elk plaats voor vier gasten, voor $89 per persoon—een knipoog naar Polly's debuut in 1989. Wanneer ze Polly's wereld betreden.

Bron: Airbnb

Publicatiedatum: