Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verkopen Tempur Sealy International dalen

Tempur Sealy International heeft haar financiƫle resultaten gedeeld over het tweede kwartaal en herziet financiƫle prognose voor het volledige jaar 2024. De totale netto-omzet daalde met 2,8% tot $1.233,6 miljoen, vergeleken met $1.269,7 miljoen in het tweede kwartaal van 2023.

Het bedrijfsresultaat steeg met 9,1% tot $173,3 miljoen, vergeleken met $158,8 miljoen in het tweede kwartaal van 2023. Het aangepaste bedrijfsresultaat steeg met 5,1% tot $180,6 miljoen, vergeleken met $171,8 miljoen in het tweede kwartaal van 2023.

Het nettoresultaat steeg met 14,8% tot $106,1 miljoen, vergeleken met $92,4 miljoen in het tweede kwartaal van 2023. Het aangepaste nettoresultaat steeg met 9,5% tot $111,7 miljoen, vergeleken met $102,0 miljoen in het tweede kwartaal van 2023.



Reactie CEO Scott Thompson

Voorzitter en CEO Scott Thompson zegt: "We zijn blij dat onze sterke wereldwijde marktprestaties de impact van lagere dan verwachte industrievolumes verzachten. Ondanks een geschatte daling van de industrie met enkele procenten tijdens het kwartaal, wat meer was dan onze verwachte daling, waren onze verkopen slechts iets lager dan we hadden verwacht. Dankzij onze sterke brutomarge en goede kostenbeheersing zagen we in het tweede kwartaal een gezonde winstgroei."

Thompson voegt daaraan toe: "Ik ben blij te kunnen melden dat we onlangs een nieuwe leveringsovereenkomst hebben gesloten met een middelgrote matrasleverancier van Mattress Firm. Dit is een van de meerdere overeenkomsten die we hebben afgesloten in voorbereiding op onze geplande overname van Mattress Firm en sluit aan bij ons plan om Mattress Firm als multi-merk retailer te laten opereren. Wat betreft de uitdaging van de FTC met betrekking tot de overname, hebben we vertrouwen in de voordelen van deze transactie en kijken we ernaar uit om onze zaak te presenteren. We verwachten dat het juridische proces de komende maanden succesvol kan worden afgerond, zodat we de overname eind 2024 of begin 2025 kunnen afronden."

Meer informatie:
Tempur Sealy International
www.tempursealy.com

Publicatiedatum: