Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Britse tak Carpetright overgenomen: 'Benelux-winkels blijven open'

Tapi neemt het Britse deel van Carpetright over, zoals eerder al verwacht werd. Door de overname van de grootste concurrent van de vloerenretailer sluiten 218 van de in totaal 274 winkels. De schuldenlast van de Britse tak van de vloerenretailer Carpetright is hoger dan verwacht, meldt The Times. De schatting is dat de schulden op kunnen lopen tot een kwart miljard euro.

Toekomst van Benelux-winkels
Na het faillissement heerste aanvankelijk onzekerheid over het lot van de overzeese winkels, met name in België en Nederland. Echter, de Europese topman Gideon Tienkamp bevestigt aan RetailDetail dat de 104 winkels in België en Nederland gewoon open blijven. Ondanks de overname door rivaal Tapi, die ertoe leidt dat slechts één op de vijf Britse winkels wordt gered en de overige 218 winkels verdwijnen, ziet de toekomst er voor de Benelux-winkels veel rooskleuriger uit.

Meer informatie:
Carpetright
www.carpetright.nl

Publicatiedatum: