Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wehlton|dib lanceert dé Essential Blinds-collectie

Wehlton|dib introduceert de Essential Blinds Collectie. Deze collectie biedt jaloezieën met een breed scala aan materialen, waaronder leer, aluminium, abachi- en lindehout en duurzaam bamboe, om elke ruimte op maat in te richten.



De lederen jaloezieën zijn verkrijgbaar in vijftien stijlvolle kleuren. Uniek aan deze collectie is de mogelijkheid om een eigen stof aan te leveren, waardoor er jaloezieën gecreëerd kunnen worden die passen bij de rest van het interieur. Voor een natuurlijke uitstraling biedt de collectie lindehouten jaloezieën in 22 kleuren en Abachi hout in 145 kleuren. De bamboe jaloezieën zijn een duurzame keuze, beschikbaar in 66 kleuren, inclusief 20 exclusieve trendkleuren die elke ruimte een eigentijdse uitstraling geven, tot slot biedt Wehlton|dib aluminium jaloezieën in 110 kleuren.

Wat de Essential Blinds Collectie onderscheidt, zijn de maatwerkopties. Of het nu gaat om schuine raampartijen, verticale 90mm lamellen of jaloezieën in elke gewenste RAL of NCS kleur, deze collectie biedt flexibiliteit en personalisatie. De jaloezieën zijn ontworpen om aan te sluiten bij elke raamvorm, groot of klein, recht of schuin. Met lamelbreedtes van 16mm tot 90mm kan de lichtinval en privacy volledig naar wens geregeld worden.



Tijdens de komende editie van InCoDa kunnen bezoekers de nieuwe collectie en overige producten komen bekijken op stand F120.

Meer informatie:
Wehlton|dib
Braken 16
1713 GC Obdam
+31 224 230010
[email protected]
www.wehlton.com

Publicatiedatum: