Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Juliette van der Lippe van Jetchair: "Wist je dat wij een wel hele leuke samenwerking hebben"

"Wist je dat wij een wel hele leuke samenwerking hebben met Kantoormeubelfabriek?", meldt Juliette van der Lippe van Jetchair op social media. "Dit betekent dat we je naast stoelen, ook kunnen helpen met overige meubelen voor je kantoor. Of je nu op zoek bent naar een elektrisch bureau, een slinger bureau, een recht bureau, een hoek bureau, scheidingswanden, ladeblokken of bureauaccessoires…"

Jetchair is gespecialiseerd in (jong) gebruikte kantoorstoelen. Ze hebben enkele duizenden stoelen op voorraad, die ze leveren tegen slechts een fractie van de nieuwprijs (ongeveer 20%, dus vaak met wel zo'n 80% korting).


Wim in 't Veen, Niels van der Lippen en Juliette van der Lippe.

Juliette vervolgt: "En het leuke is, de mannen achter Kantoormeubelfabriek zijn geen vreemden voor ons. Dit bedrijf is namelijk opgezet door Wim in 't Veen en Niels van der Lippen, die je ook zou kunnen kennen van team Gebruiktebureaustoel.nl. Daarnaast geeft deze samenwerking ons ook de kans om jou nog beter te ondersteunen in het realiseren van jouw ideale kantoorinrichting. Een match made in heaven."

Meer informatie:
Gebruikte Bureaustoelen | Jetchair
www.gebruiktebureaustoel.nl

Publicatiedatum: