Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Onbetaalde royalty’s voor gepatenteerde technologieën

i4F Licensing NV wint rechtszaak van Chinese vloerenfabrikant

i4F, een groep bedrijven die patenten en technologieën levert aan de vloerenindustrie, heeft met succes een geldbedrag ontvangen na een gewonnen rechtszaak tegen Chuzhou Jingtian New Decoration Material Co., Ltd. (Jingtian) in China. Dit gebeurde nadat het Chuzhou Intermediate People's Court had vastgesteld dat Jingtian i4F geld verschuldigd was voor onbetaalde royalty's op eigen producten met i4F-patenten.



i4F kreeg van de rechtbank een bevel om de bezittingen van Jingtian vast te houden. De rechtbank beval Jingtian ook om i4F te betalen. Dat gebeurde zodat het bevel tot behoud van activa opgeheven kon worden.

i4F laat weten blij te zijn dat deze rechtszaak aantoont dat het Chinese rechtssysteem eerlijk kan oordelen, vooral over royalty claims. Dit, samen met andere acties om te zorgen dat licentiehouders zich aan de regels houden, laat zien dat i4F er alles aan doet om ervoor te zorgen dat ze hun royalty's krijgen voor alle producten met hun gepatenteerde technologieën.

Meer informatie:
i4F Licensing N.V.
Industriedijk 19
2300 Turnhout
[email protected]
www.i4f.com

Publicatiedatum: