Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

21-jarige Loes Dwars: "Mijn ontwerpen hebben 'hotel chic-tintje'

Loes Dwars, een 21-jarige interieurontwerper uit Eibergen, heeft recentelijk haar eerste professionele werkplek gekregen na voorheen vanuit haar slaapkamer te hebben gewerkt. Ze past met haar bedrijf Interior By Loes trends zoals teddystof stoelen en houten wandpanelen toe, om duurzame interieurs te creëren. Loes begon op jonge leeftijd met interieurklusjes en groeide uit tot een volwaardig ondernemer.

"Ik merk dat mijn ontwerpen altijd een 'hotel chic-tintje' hebben", zegt ze in een interview met Tubantia. In de interieurstijl 'hotel chic' worden vaak glanzende en rijke stoffen gebruikt. De basiskleuren zijn meestal donker, om warmte en gezelligheid te creëren. Veel mensen zouden de stijl ook wel omschrijven als strak. "Maar ik voeg altijd wel ergens een patroontje toe, om het wat spannender te maken. Ik druk er echt mijn eigen stempel op."



In 2021 heeft Loes haar eigen KvK aangevraagd om haar eigen onderneming op te richten. Hierbij volgde ze de opleiding interieur adviseur. "In 2022 ben ik dik geslaagd voor deze opleiding en zo heb ik ook meer tijd gekregen om bezig te gaan voor mijn klanten, want dat is wat ik het liefst doe", valt te lezen op de website van Interior By Loes.

Lees hier het complete (premium) interview.

Meer informatie:
Interior By Loes
Needseweg 10
7151 MJ Eibergen
+31 6 12129851
www.interiorbyloes.nl

Publicatiedatum: