Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

René v/d Gijp zet z'n strandappartement te koop

Oud-voetballer en bekende televisiepersoonlijkheid René van der Gijp heeft zijn strandappartement in 's-Gravenhage te koop gezet. De woning, met een woonoppervlak van 74 m², ligt direct aan de Scheveningse boulevard ter hoogte van de Pier en direct aan het strand. € 410.000,- wordt er gevraagd voor het optrekje. De woning wordt gekenmerkt door elementen van rotan in combinatie met hout. Veel witte en beige tinten komen terug in het interieur. De Hollandse visgraatvloer maakt het geheel compleet.


Foto's: Funda - Freek Fontein Makelaardij.

Van der Gijp staat vooral bekend om zijn carrière na het voetbal. Hij verwierf bekendheid als analist en presentator bij het televisieprogramma VI. In dit programma geeft hij samen met andere voetbalkenners, zoals Johan Derksen en Wilfred Genee, op humoristische en vaak scherpe wijze commentaar op voetbalwedstrijden en andere sportgerelateerde onderwerpen. Zijn humor, uitgesproken meningen, en soms controversiële uitspraken hebben hem tot een geliefde, maar ook polariserende figuur gemaakt in de Nederlandse mediawereld.



Gedurende zijn veertienjarige betaald-voetbalcarrière speelde Van der Gijp in de Eredivisie voor Sparta Rotterdam, PSV en sc Heerenveen. Buiten Nederland was de rechtsbuiten actief voor het Belgische Lokeren en de Zwitserse clubs Neuchâtel Xamax en FC Aarau. Ook kwam hij evenals zijn vader Wim en diens broer Cor uit voor het Nederlands elftal; tussen 1982 en 1987 speelde hij vijftien interlands.

Publicatiedatum: