Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mike Speek start eigen beddenzaak in Zwolle:

"Ik ben vastberaden om van Speek Bedden een groot succes te maken"

Mike Speek heeft een nieuwe stap gezet in zijn carrière door zijn eigen onderneming te starten: Speek Bedden. "Na lang nadenken en grondig marktonderzoek heb ik ervoor gekozen om in de beddenbranche te stappen, een markt die van oudsher wordt gedomineerd door familiebedrijven", deelt hij op social media. "Met de opkomst van online winkelen wordt het voor fysieke winkels steeds uitdagender om concurrerend te blijven. Mijn visie is echter helder: goed slapen hoeft niet duur te zijn."


Mike Speek en het pand aan de Baileystraat 66 in Zwolle.

Zomerse lancering
Voor Speek Bedden huurt Mike een pand van 100 m² aan de Baileystraat 66 in Zwolle. "Zonder een heel uitgewerkt plan ben ik direct van start gegaan. Mijn assortiment bestaat uit boxsprings, matrassen en toppers voor internetprijzen. Achteraf gezien had ik misschien wat beter over het assortiment en de timing na moeten denken. De meeste bedden worden immers in het najaar en de koudere maanden verkocht."

Waarom dan openen in de zomer? Mike zijn gedachte was: "Nu heb ik tijd om de markt beter te leren kennen en mijn eerste fouten te maken zonder dat deze al te veel impact hebben."

Vastberaden
Momenteel adverteert Mike op Facebook en Marktplaats. "Hoewel er veel onzekerheden zijn, omdat ik dit alles nooit eerder heb gedaan, zie ik dit als een waardevolle leerervaring. Hoe bereik ik mijn klant met een klein budget? Hoe overtuig ik klanten van de goede kwaliteit van mijn bedden voor een scherpe prijs? Dit zijn vragen waar ik de komende maanden antwoorden op ga vinden. Ik ben vastberaden om van Speek Bedden een groot succes te maken. Bedankt voor alle steun en aanmoediging tijdens deze spannende reis!"

Meer informatie:
Mike Speek
Baileystraat 66
8013 RV Zwolle
[email protected]
www.speekbedden.nl

Publicatiedatum: