Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stoov sleept Red Dot Design Award in de wacht

Het Nederlandse lifestylemerk Stoov brengt al jaren warmte met draadloze warmteproducten. Dit jaar wist Stoov de jury van de Red Dot Design Awards te overtuigen. Met de nieuwe, geüpdatete editie van de Huge Hug warmtedeken heeft Stoov gewonnen. De jaarlijkse Red Dot-wedstrijd staat internationaal bekend als een van de grootste en meest begeerde designonderscheidingen, verdeeld over drie verschillende disciplines: Product Design, Brands & Communication Design en Design Concept.

"We zijn verheugd en bijzonder trots dat we deze prachtige award hebben gewonnen voor de Huge Hug warmtedeken. Bij Stoov werken we voortdurend aan het verbeteren en de innovatie van onze producten. Het is fantastisch om te zien dat onze productontwikkelingen en inspanningen op alle niveaus worden gewaardeerd", aldus Niek Veendrick, CEO van Stoov.



Warmte en innovatie
De Huge Hug warmtedeken valt op door zijn extra grote formaat van 180 x 135 cm, ideaal om je lichaam in warmte te hullen. Het beschikt over de nieuwste, gecertificeerde infraroodtechnologie met geïntegreerde oververhittingsbescherming en automatische uitschakeling indien het te warm wordt. De drie temperatuurinstellingen zorgen ervoor dat je de warmte naar eigen voorkeur kunt aanpassen. Dit biedt niet alleen uren van prettige warmte en comfort, maar helpt ook om je lichaam te ontspannen en dagelijkse spanningen te verlichten.

"Op basis van feedback van onze klanten hebben we de Huge Hug aanzienlijk verbeterd. We hebben de verwarmingsfunctie geoptimaliseerd, de batterijduur verlengd en het verwarmingsoppervlak vergroot. De Huge Hug biedt nu nog intensere warmte voor een heerlijk knus gevoel," zegt Veendrick.

Tijdloos design voor elk interieur
De nieuwe Huge Hug warmtedeken maakt indruk met zijn stijlvolle en tijdlozeborduurpatroon rondom de verwarmingsoppervlakken en is verkrijgbaar in vier variaties: Woolly in de kleuren beige of grafiet en Original in de kleuren licht beige en donkergrijs. Een handige elastische band houdt de deken netjes opgerold, zodat je hem eenvoudig kunt opbergen of meenemen.

De met de Red Dot Design Award bekroonde Huge Hug is nu beschikbaar voor pre-order op nl.stoov.com, met levering vanaf 15 november 2024.

Meer informatie:
Stoov
nl.stoov.com

Publicatiedatum: