Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italiaanse fabrikant neemt minderheidsbelang in DecoLegno

Veertien jaar geleden is DecoLegno, distributeur van decoratieve oppervlaktematerialen, een samenwerking aangegaan met een Italiaanse onderneming dat materialen produceert voor meubels en interieurs. Dit kwam tot stand via een verkoopovereenkomst voor de exclusieve distributie van de collectie decoratief plaatmateriaal van in de Benelux. Dankzij de merk- en marktfocus heeft DecoLegno een exponentiële groei van het merk in de Benelux gerealiseerd.

Het verkooppartnerschap met het Italiaanse CLEAF wordt nu gevolgd door een nieuwe stap: CLEAF verwerft een minderheidsbelang van 10% in DecoLegno. De partijen kwamen overeen de waarde van de transactie niet bekend te maken.


Patrick Leering (DecoLegno oprichter), Roberto Caspani (CLEAF managing director) en Guido Hofman (DecoLegno financieel directeur).

"We hebben altijd dezelfde visie en passie voor de wereld van decoratief plaatmateriaal gedeeld met DecoLegno en hebben hen gewaardeerd als partner voor een bredere samenwerking. Deze nieuwe stap zal ons in staat stellen om de aanwezigheid van het merk CLEAF in de Benelux te versterken en toegang te krijgen tot tal van projecten waarin we kunnen wijzen op de Made in Italy-smaak", aldus Roberto Caspani, Managing Director van CLEAF.

"We hebben uitgekeken naar deze volgende stap in de samenwerking tussen DecoLegno en CLEAF. Het biedt ons niet alleen de mogelijkheid om onze marktpositie in de Benelux verder uit te bouwen, maar ook om de samenwerking bij de ontwikkeling van de collectie te intensiveren", vertelt Patrick Leering, oprichter van DecoLegno.

"Ik ben blij dat we onze samenwerking met CLEAF, een sterke kracht op het gebied van innovatieve oppervlaktematerialen, hebben versterkt. Onze filosofie is altijd geweest om ons te richten op merkexclusiviteit en een hecht partnerschap. Deze samenwerking is het beste bewijs", voegt Guido Hofman, Financieel Directeur en mede-eigenaar van DecoLegno, toe.

Meer informatie:
DecoLegno
Rak 139
1551 NA Westzaan
+31(0)75 616 50 64
[email protected]
www.decolegno.nl

CLEAF SPA
Luca Pangrazzi
Via Bottego 15
+39 039 20741
www.cleaf.it

Publicatiedatum: