Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Startup haalt €3,2 miljoen op voor AI-gedreven meubelfotografie

De Franse startup Presti haalt in totaal $ 3,5 miljoen op om de toekomst van productfotografie in de meubelbranche met AI op te bouwen. "Dit markeert een belangrijke stap in de richting van het transformeren van productfotografie door middel van geavanceerde generatieve AI. Hiermee kunnen we hoogwaardige, op het merk afgestemde afbeeldingen afbeeldingen genereren in een paar seconden, in plaats van een paar maanden", aldus medeoprichter Nabil Toumi.


Het team van Presti.

Presti's innovatieve aanpak richt zich op de meubelindustrie, waar het op maat gemaakte visuele oplossingen biedt die de traditionele fotoshoots en 3D-modellering vervangen. Sinds de lancering in februari heeft Presti zijn omzet elke maand verdubbeld, waardoor klanten binnen enkele minuten professionele visuals kunnen creƫren zonder technische vaardigheden. Partech, een wereldwijde technologie-investeringsmaatschappij, benadrukt het potentieel van Presti om een leidende positie te veroveren in de markt voor AI-gestuurde productfotografie, ondersteund door hun sterke team en gedifferentieerde technologie.

"Onze focus op de meubelindustrie heeft ons in staat gesteld onze oplossing af te stemmen op specifieke marktbehoeften om een leider te worden op het gebied van AI-gestuurde productfotografie, met het beste fotorealisme en maatwerk in zijn klasse", licht Nabil toe.

Meer informatie:
Presti
www.presti.ai

Publicatiedatum: