Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

40 procent van de omzet van Gevelaar Tegels en Sanitair komt uit de Randstad en Brabant

Gevelaar Tegels en Sanitair uit Enschede heeft een innovatieve videobelservice geïntroduceerd waarmee klanten online badkamers kunnen kopen zonder de producten fysiek te zien. Het bedrijf begon er vlak voor de coronatijd mee en tegenwoordig komt liefst 40 procent van de omzet van deze lokale leverancier van klanten uit de Randstad en Brabant.

"Mensen die online een badkamer van 3000 tot 15.000 euro kopen zonder zelf een tegel in handen te hebben gehad, bestaan echt. We spreken ze hier dagelijks", zegt Jeroen Gevelaar in een artikel in het Algemeen Dagblad (AD).



Het bedrijf, opgericht in 1977, heeft zijn personeelsbestand uitgebreid en werkt met interieurstylistes in plaats van verkopers. Het systeem maakt gebruik van Sketchup om duizenden producten digitaal beschikbaar te maken voor klanten, die via videoconsultatie hun badkamer kunnen samenstellen. Gevelaar investeert fors in onlinemarketing en snelle levering, cruciaal voor hun klanttevredenheid en succes in de markt.

Meer informatie:
Gevelaar Tegels en Sanitair
Haaksbergerstraat 201
7513 EM Enschede
053 - 431 74 80
[email protected]
www.gevelaar.nl

Publicatiedatum: