Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Nieuwe Nordic Mood-collectie haalt Scandinavische roots in huis'

Met de nieuwe Nordic Mood-collectie van Jysk haal je deze zomer de Scandinavische roots in huis. De collectie wordt gekenmerkt door strakke lijnen, afgeronde vormen en zachte kleurtinten.



De batterijlamp Kent is een veelzijdige lamp met drie helderheidsinstellingen en een timerfunctie. Dankzij het klassieke design en eenvoudige uitstraling kan Kent gemakkelijk worden geïntegreerd in elk interieur. De lamp werd onlangs een hit op TikTok.

Ook het decoratieve dienblad Jesper is onderdeel van de collectie. Met zijn unieke en hoekige vorm voegt Jesper persoonlijkheid toe een kamer. Het kan op zichzelf staan of gecombineerd worden met andere decoratieve elementen.

De theelichthouder ARN, met zijn transparante glas en elegante look, brengt extra karakter in je interieur. ARN is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en zorgt voor een prachtig en speels lichtspel. Plaats de theelichthouder bijvoorbeeld op het dienblad Jesper voor een sfeervol effect.

Geef je interieur een opfrisbeurt met de vaas Knud. De zachte vormen en geribbelde textuur geven de vaas een uniek design, en afhankelijk van de plaatsing, toont Knud subtiele groen- en grijstinten. Knud trekt in elke ruimte de aandacht.

Een ander item dat op zichzelf een statement maakt, is de elegante kandelaar Vignir. Met zijn afgeronde vormen brengt Vignir speelsheid in de kamer. Plaats de kandelaar op een vensterbank of dressoir om een gezellige sfeer te creëren.

Breng leven in de hoeken van je kamer met het voetstuk IB, bloempot Thorfinn en een kunstplant. Het voetstuk kan je favoriete items extra benadrukken en geeft je interieur een lift.

Voeg zachte textielen toe aan je zitgedeelte met de plaid Kalklok en het sierkussen Fjellfiol, beide verkrijgbaar in beige tinten. Voor extra comfort in je huis, voeg je het sierkussen Dvergfaks toe aan de ruimte. Dvergfaks heeft een heerlijk zachte, pluche oppervlakte die een nieuwe dimensie en een speels element aan de kamer toevoegt.

Meer informatie:
Jysk
www.jysk.nl

Publicatiedatum: