Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meilof Troost en Jan Compagner nemen keukenafdeling A. Beverwijk en Zn. B.V. over

Meilof Troost heeft samen met zijn collega Jan Compagner de koopovereenkomst getekend voor de overname van de keukenafdeling van A. Beverwijk en Zn.. Gistermiddag (16 juli) zijn de handtekeningen gezet door de beide huidige eigenaren, de broers Bram en Rinke Beverwijk.



"Dankbaar dat we deze kans krijgen om het mooie werk wat we nu al jarenlang samen doen voort te zetten. Dankbaar ook voor de kans die ik de afgelopen jaren heb gekregen en de vrijheid die ik heb ervaren om te ondernemen in dienst bij deze twee fijne werkgevers", aldus Meilof. Voor de klanten zal er niet veel veranderen. "We blijven ons best doen om onze klanten te ontzorgen en de aanschaf van een keuken door goede begeleiding een plezierige aankoop te laten zijn."

De afgelopen jaren heeft de keukenafdeling van Beverwijk een eigen plek verworven in de regio. Het is daarom de bedoeling dat de werkzaamheden onder deze naam blijven voortzetten. Vanaf 1 september a.s. zal de officiƫle naam iets gewijzigd worden en voortaan Beverwijk Keukens gaan heten.

Bron: Meilof Troost

Publicatiedatum: