Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wonders Interiors opent in de gevangenis

Na vele jaren in de Utrechtse Domstraat, heeft Wonders Interiors de winkel gesloten en is het bedrijf met de interieurontwerpstudio en meubelshowroom verhuisd naar het Wolvenplein, een unieke locatie binnen de singels in het historische hart van Utrecht.

"Achter de muren van dit imposante Rijksmonument uit 1857, de voorheen Penitentiaire Inrichting Wolvenplein, zetten wij onze ontwerp- en inrichtingsactiviteiten voort", laat Wonders Interiors weten.


Foto's: © Jons Jeronimus.

Meer dan 15 jaar heeft Wonders Interiors vele interieurshows ontworpen en gebouwd in zijn studio's, winkel- en galerieruimtes. "In deze shows presenteerden we producten van verschillende merken waarmee we samenwerkten. Vaak introduceerden we collecties, maakten we kennis met nieuwe ontwerpers of hadden we de primeur met producten die voor het eerst werden getoond. Maar ook ontwierpen we verrassende lichtplannen, legden we verschillende vloeren en brachten steeds nieuwe wandbekleding aan om ook zelf deze producten en materialen te ervaren", valt te lezen op de website.

Meer informatie:
Wonders Interiors
Wolvenplein 25
3512 CK Utrecht
[email protected]
www.workshopofwonders.nl

Publicatiedatum: