Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Matrassenfabrikant verwerft licentie van Velda Beds in België

In de zomer van 2023 werd bekend dat de Veldeman Group in staat van faillissement verklaard was door de ondernemingsrechtbank. Het label Velda was een onderdeel van het familiebedrijf. De verslagenheid was dan ook groot bij de Limburgse producent van matrassen, lattenbodems en boxsprings. Het Vlaamse bedrijf, dat een omzet had van zo'n 95 miljoen euro en een team van circa 450 mensen, haalde het 70-jarig bestaan net niet.



Nu, een jaar later, is duidelijk geworden wie het label Velda Beds voort mag zetten op de Belgische markt. Polypreen België N.V. heeft de licentie verworven. "Met Velda hebben we een echt merk in huis. Bij Polypreen België N.V. zijn we dan ook verheugd om een spannende nieuwe stap aan te kondigen. Met veel trots verwelkomen we het gerenommeerde merk Velda in onze portfolio voor België, Frankrijk en Luxemburg", vertelt Jocelyne Reijmers, Sales Manager Nederland, tegen Interieur Unie.

Eerder dit jaar werd het al duidelijk dat beddenondernemers Bart en Rick Dekkers het merk Velda overnamen voor de Nederlandse markt. De mannen zien de overname van Velda als een goede aanvulling op hun groeistrategie en versterking van hun positie. ''Merken bouwen, dat heb ik altijd willen doen. We durven te dromen", zei Bart destijds.

Meer informatie:
Polypreen België N.V.
Kerkhovensesteenweg 88
3920 Lommel
+32 11 54 90 00
[email protected]
www.polypreen.com

Publicatiedatum: